Hozzávalók:
- Kis befőttes üveg fedéllel
- 1 citrom, szeletelve
- Méz
- Szeletelt gyömbér (a citrommal megegyező mennyiségben)
Rakjuk az üvegbe a szeletelt citromot és a gyömbért, öntsük fel a mézzel. Rakjuk hűtőbe. Néhány nap múlva összeérik és fogyasztható.
A teához 1 kávéskanállal adjunk ebből egy csésze forrásban lévő vízhez.
A gyógyméz 2-3 hónapig eláll a hűtőben.
forrás:
https://www.facebook.com/zoldhaz
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.